04.03.2014

GRAND 1 ĆE SE EMITOVATI IZ 9 STUDIJA!

GRAND 1 ĆE SE EMITOVATI IZ 9 STUDIJA!

Sa nestrpljenjem se očekuje novi muzički kanal koji Grand produkcija uveliko najavljuje. Punom parom snimaju se emisije, pripremaju scenografije, snimaju plejbekovi... Kanal GRAND 1 će se emitovati iz čak devet studija! 

- U pitanju su tri velika i šest malih specijalizovanih studija. Spremaju se nove emisije, 24 sata programa, samo plejbekova u vrhunskoj rezoluciji biće oko 5000. Dosta emisija ide uživo, a tu su i formati koje uveliko snimamo – rekao nam je Saša Popović, prvi čovek Grand produkcije.

GRAND 1 je prava muzička televizija koja se neće baviti samo spotovima i plejbekovima, već i svim temama koje se tiču šou biznisa.  

- Jedna od emisija je i Od 1 do 5 koja ide uživo. Emitovaće se svim danima sem nedelje, imaće nekoliko voditeljki koje će se smenjivati, a njihov zadatak će između ostalog, biti i da komuniciraju sa televizijskim gledaocima, koji će im postavljati pitanja, moći će da naruče neku pesmu.

U okviru te emisije biće i razne top liste, kratka forma Grand news koja će se baviti estradnim dešavanjima u prethodna dva dana i trajaće 15 minuta.Takođe, uživo ide i emisija Halo, dobro veče, koja će ići četiri puta nedeljno i svaki put će imati druge voditelje, drugi orkestar i druge pevače.

- Pripremamo izuzetno zanimljivu programsku šemu koju ćemo još usaglasiti. Biće ubedljivo najgledaniji iz prostog razloga što imamo lep, veliki studio, odličnu scenografiju, novu opremu, divnu sliku. Mislim da će i pevači biti zadovoljni, ali i gledaoci koji to budu gledali. 

EMISIJE NA GRAND 1

Uz emisiju Žurka možete đuskati, pevati i uživati, dok četiri pevača naizmenično pevaju najveće hitove. Grand koktel je emisija Gorana Čomora koja će ići uživo sredom od 21h. Osim ove, Goran Čomor će voditi emisiju Nedeljno popodneOtvoreno je emisija u kojoj voditelj sučeljava dva gosta čiji se stavovi i mišljenja razlikuju. Među gostima će biti pevači, glumci, političari... U osam sati dnevno živog programa, osim raznih spotova, plejbekova podsetićemo se na razne dosadašnje audicije, na formate kao što su Grand kabare, Genijalci, Lutajuća kamera, Estradna škola...Zvezde Granda best of,  gledaoci će moći da se podsete velikih koncerata u Zetri, Areni, Skenderiji... Sprema se i Vremeplov, biće tu i Grand kviz i Grand duel... razne top liste, Hit dana, Iz mog ugla, Veče sa...Grand noviteti, Jedan da sa, Blic vic, Modna policija, prelistavanje Grand revije, Namenske pesme (svadbarske, kafanske, splavarske, za rođenje, za krštenja...) Emisiju priprema i Žika Jakšić, muzički urednik Granda.

VEČE SA...

Zanimljivost ove emisije je u tome što nema voditelja, već pevači vode svako svoju emisiju. U emisiju će dovoditi svoje prijatelje, rodbinu, kompozitore, tekstopisce, aranžere, šminkere, frizere, stiliste, ljude koji u njihovom životu nešto znače. Takođe, gostovaće im i kolege-pevači. U pitanju je šou program, gde se pevač dokazuje kao voditelj, peva svoje najveće hitove, peva i sa svojim gostima, predstavlja porodicu, prijatelje i saradnike.