28.03.2014

GRAND TV NARODNA TELEVIZIJA

GRAND TV 

NARODNA TELEVIZIJA

Odbrojavanje je počelo! Grand TV Narodna televizija, samo što nije! I dok  gledaoci broje sitno do početka emitovanja programa, u studiju ove televizije se punom parom snimaju emisije, plejbekovi, novi formati... 

Kako će se program Grand televizije neprekidno prikazivati 24 sata, sve će biti emitovano iz čak devet studija, jer je reč o tri velika i šest manjih specijalizovanih studija. Spremaju se nove emisije, a samo plejbekova u vrhunskoj rezoluciji će biti oko 5.000. Osim emisija koje će ići uživo, mnogo je i novih formata, koji se uveliko snimaju. 

Pripremljene emisije - "Grandovanje", "Žurka", "Diskoteka", "Veče sa...", "Grand koktel", "Profil", "Halo halo", "Nedeljno popodne", „Gipsy&Friends"... Zatim emisija kratke forme Grand news, ali i one koje su u pripremi  Vremeplov, Grand kviz, Grand duel, Modna policija, Grand noviteti, Blic vic i mnoge, mnoge druge. 

Gipsy&Friends se izdvaja po tome što će gledaoce sa velelepne scene pozdraviti Lidija Vukićević i Jovana Nikolić. Lidija će kazivati tekst iz monodrame koja se bavi životom Roma, a Jovana Nikolić će biti oficijelni voditelj. Sve to začinjeno sa probranom romskom muzikom koju će pevači izvoditi uživo u pratnji orkestra.

Grand news je kratka forma koju autorski potpisuje Siniša Medić. Gledaoci će moći da vide aktuelnosti iz života javnih ličnosti.

U osam sati dnevno živog programa, osim razgovora sa gledaocima iz celog sveta, raznih spotova, plejbekova, podsetićemo se na razne dosadašnje audicije, na formate kao što su Grand kabare, Lutajuća kamera, Zvezde Granda best of... Gledaoci će moći da se podsete i velikih uspeha grandovih pevača kao što su koncerti u sarejevskoj Zetri i Skenderiji, ali i beogradskoj Areni... 

Osim najpoznatijih voditeljskih imena, koji će predstavljati prijatno iznenađenje za grandovu publiku, među onima koji će se kao domaćini programa, autori i voditelji naći pred kamerama svakako su i Goran Čomor, Dragana Katić, Tihomir Tepić, Vesna Milanović, Siniša Medić, Ivana Đorđević, Katarina Obradović, Siniša Medić, Milan Mitrović, Ana Sević, ali i mlade nade Jovana Pešić, Bojana Lazić i Maja Nenadić. 

 

Piše: Ivana Đorđević  (Grand revija)

Foto: Z. K. Munja